tisdag 17 juni 2014

Klean Kanteen 1200ml

Jag har aldrig riktigt gillat plastflaskor. Dels för att det dokumenterat avger skadliga ämnen och dels för att många flaskor ger smak till vattnet. På mina paddlingar har jag tidigare kört med en SIGG-flaska i aluminium, men nu har jag upptäckt märket Klean Kanteen som gör flaskor och matförvaring i rostfritt stål. Har 1,2 l under paddlingar och en 0,8 l sportflaska när jag tränar. Vattnet tar inte smak trots att flaskan legat i värmen under flera dagar. Köper du även den rostfria korken så har du en 100 % plastfri inredning.

Klean Kanteen, 1.2 l.


Här på kajaken.
Deras allra största flaska är på 1.9 l så 3-4 sådana kommer räcka bra inför Sverigepaddlingen istället för plastdunkar eller vattensäckar. Fina flaskor som håller länge och kommer med livstids garanti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar