lördag 23 augusti 2014

Mayfly Chair

Jag har blivit en bortskämd friluftsmänniska och ute vill jag alltid ha möjligheten att sitta bekvämt. Har kört med mitt Exped Chairkit ett tag nu, men den kräver ett uppblåst liggunderlag och inget jag släpar fram under mina lunchstopp då jag paddlar eller under allmänt häng ute i naturen. Något enklare som inte tar så mycket plats och som monteras ihop snabbt kan då vara Mayfly Chair, en bekväm liten sak som andas kvalité från topp till tå. Perfekt för båtfolket, friluftsmänniskor eller för den som bara vill hänga på stranden.


Mayfly Chair här i orange. Finns även i svart eller ljusblått.

Under min Sverigepaddling har jag inte råd att tulla på en enda kubikcentimeter i kajaken och kommer troligtvis lämna stolen hemma, men den kommer definitivt följa med på mina helgturer då den tar ganska liten plats nedpackad.

Kompakt format (jag har smååå händer)

Du behöver verkligen inte vara ingenjör för att montera ihop den här och bygeln framtill går att lämna hemma om du vill spara vikt och volym. Gör du det får du bara hålla balansen med benen. Låter säkert lite omständligt men det är faktiskt ganska bekvämt.

Enkel montering.

Mayfly och jag utanför Smögen.

Till sist en liten film som visar hur stolen sätts ihop och hur den fungerar utan den främre bygeln. Tveka inte att trycka på play-knappen och blir du sugen på stolen kommer den dyka upp hos Addnature, Naturkompaniet eller välsorterade marinbutiker inför nästa säsong. Orkar du inte vänta så länge går den att beställa från NordicEko redan idag.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar