onsdag 31 december 2014

LunchBots

Letar du matlådor i rostfritt stål som både är snygga och håller hög kvalité kan du sluta nu. LunchBots heter märket som tillverkar lådor samt en del andra praktiska behållare i rostfritt som lämpar sig perfekt för jobbet eller friluftslivet. 

LunchBots Trio Red. Foto: LunchBots

Matlådorna har lite olika fackindelningar och finns i ett par olika storlekar. Har själv använt den mindre lådan med ett par fack ett tag. Ibland på paddlingar men oftast som matlåda till jobbet. Gillar kvalitén och utseendet, men den är ibland aningen liten för mina behov. Är du stor i maten (som jag) eller bara vill ha ordentligt med plats rekommenderar jag den större lådan.

En Duo-låda med russin och tranbär.


Viktigt att veta är att lådorna inte är helt täta så dom passar inte till soppor eller annan flytande mat, då finns andra alternativ som håller helt tätt, t.ex. Rounds med skruvlock. Personligen föredrar jag produkterna från Klean Kanteen när det gäller vatten eller flytande mat (skrev bl.a. om deras Food Canister för en tid sedan), men för såser eller andra mindre tillbehör har LunchBots riktigt praktiska behållare. Dips kallar dom sina små burkar som jag själv alltid har med mig på mina paddlingar. Suveräna för kryddor men fungerar minst lika bra för flytande tillbehör då det sitter en tätning i locket.

LunchBots Dips
 


Produkterna hittar du hos Nordic Eko eller Addnature. Gott nytt 2015!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar