torsdag 23 oktober 2014

Klean Kanteen Food Canister

Ju mer jag använder produkterna från Klean Kanteen, desto mer gillar jag dom. Livstids garanti, hög finish och garanterat fritt från BPA och andra giftiga ämnen. De flesta av deras produkter går dessutom att direkt ställa på köket för att värma vatten/mat. 1900ml-flaskorna har jag kört under några paddlingar nu och är riktigt nöjd med funktionen. Två flaskor räcker precis för en ensamweekend och vattnet håller sig fräscht i smaken.
Förutom flaskor och muggar tillverkar Klean Kanteen även matlådor, både isolerade och enkelväggiga. Har själv använt den senare i storlek 473ml och är helt såld (om man nu kan bli det på en matlåda?). Fantastisk kvalité och möjlighet till många användningsområden. På helgpaddlingar har jag den för medhavd eller överbliven mat som jag senare kan värma direkt på köket. Mindre disk och kan enkelt stuva ner behållaren i kajaken utan att oroa mig för läckage. Även smidig till bärförvaring eller som matlåda till jobbet.

Björnbär i en Food Canister 473ml.

Locket och behållaren är tillverkad i 18/8-stål, så interiören blir 100% rostfri. Tätningen sker med en silikonring så det är ingen risk för att vätska skall läcka. Stor öppning som gör den enkel att diska och de isolerade lådorna håller maten varm upp till 3 timmar samt kall upp till 5h. Troligtvis kompletterar jag med den mindre behållaren på 236ml samt någon av de isolerade behållarna.

Perfekt för maten du inte orkar äta upp. Foto: Klean Kanteen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar