tisdag 26 januari 2016

Min HBB-paddling i Google maps

För er som är nyfikna på hela min paddelväg samt alla tältplatser har jag sammanställt allt och importerat i Google maps. Inte bara intressant att få en översikt utan också bra för att på ett enkelt sätt se mina vägval. Tänker mig att det kan vara till stor hjälp för dig som går i tankar över att paddla hela eller delar av kusten. Varje punkt anger längden för dagens etapp, plats, datum samt total distans. Det sista är något jag själv verkligen hade önskat under min paddling.
De olika färgerna indikerar en femtondagarsperiod. Tryck på menyn längst upp till vänster och allt kommer klarna.2 kommentarer:

  1. Tackar ! Väldigt bra info inför kommande planeringar, sedan får vi väl se om/när man kommer till "skott" ;-) // Finn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska bli riktigt spännande att följa dig Finn! Särskillt nu när man själv har lite "koll" på kusten.

      Radera