torsdag 6 november 2014

Höga Kusten

Nu blev jag lite sugen på paddling och går allt som det ska till sommaren borde jag passera Höga Kusten kring mitten/slutet av juni. Det var ett tag sen sist jag var på vattnet, men den senaste tiden har fokus riktats mest mot förberedelser (inför sommaren) samt längdträning. Solen dyker ner strax efter 16 och regndagar har det inte snålats med. Ger jag mig ut så här års vill jag nog ha någorlunda fint väder, för paddeltimmar hinner jag samla till våren.
Det blir ytterligare en träningshelg i Torsbys skidtunnel. Till sommaren är nog dessutom den nya tunneln färdig här i Göteborg. Mindre bilåkande med andra ord, om jag nu fortsätter med längdträningen efter mitt "stora" äventyr? Å andra sidan har en startplats i Vasaloppet blivit lite som julen. Den kommer en gång om året och det går inte att undvika den!

2 kommentarer:

  1. Inomhusskidåkning?! Snart blir det väl paddelmaskin oxå?!? ;)

    SvaraRadera
  2. Tanken har faktiskt slagit mig! Borde jag skämmas?:)

    SvaraRadera