onsdag 12 november 2014

Paddling i världsklass

Sverige har fantastiskt fina paddelvatten och särskilt här på Västkusten. Nu har jag förvisso inte paddlat hela kusten (ännu) men tvivlar trots det inte på att Bohuskusten kommer vara en av favoriterna.

En av lägerplatserna under Expressen-paddlingen.

I somras gjorde National Geographic ett reportage om kajakpaddling i Bohuslän där mina vänner på Nautopp tog väl hand om reportern. Expressen publicerade även ett långt reportage om kajakpaddling på samma kust där jag deltog. Idag hittade jag även ett lite äldre reportage från CNN Travel. Bild 1, 3, 10 och 11 i det reportaget är för övrigt taget på Långeskär i Fjällbacka skärgård där jag tältat flertalet gånger. En kanonfin plats om du vill ha lite "vildmarkskänsla".

Midsommarfirande på Långeskär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar