söndag 19 april 2015

Göteborgs skärgård - 2015.04.17-19

Årets paddelsäsong har inte riktigt blivit vad jag hade tänkt. En dagstur i slutet av mars är allt så den här helgen ville jag verkligen få ett par tältnätter och testa lite utrustning men viktigast av allt: hur fungerar axeln under några dagar sammanhängande paddling? Om två veckor är det nämligen tänkt att jag startar min långpaddling med start vid Svinesund. Skriver inte så mycket text den här gången utan slänger upp några bilder som sammanfattar turen.

Första natten på Långholmen

Långholmen

Andra natten på Rivö.

Fyren på Rivö.

Mys på Rivö.

Rivö

Blå blå himmel....

Axeln då? Jo, den kändes redan från första paddeltaget men läget förvärrades aldrig. Tvärtom var det som mest irriterat under fredagen och något bättre sista dagen. 5km första dagen, 8km på lördagen och så 4km idag. Kroppen är verkligen inte van med paddling och det kändes i de flesta muskler trots de ynkliga dagsetapperna. Jag kommer ta det väldigt lugnt 1 maj med tanke på axeln och hur lite jag kunnat paddla. Klart är i alla fall att jag kommer starta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar