tisdag 12 maj 2015

Dag 11: Lysekil

Distans: 0 km
Paddeltid: 0h 0min
Total distans: 114 km
Dagssnitt: 10.4 km/dag
Vind: 7-13 m/s S-SV
Vilodagar/inblåsta dagar: 3

Sydanvinden håller i sig om än något lugnare idag, däremot regnar det mest under hela dagen. Jag väljer därför att stanna en dag till här i Lysekil för att vara ordenligt utvilad tills på onsdag eftermiddag då vindarna börjar vända till min fördel. Sen kommer några dagar med riktigt bra förhållanden, särskilt torsdag och fredag. Om kroppen fungerar borde jag ta mig till Göteborg innan helgen. Det är bara lite drygt 80km paddling.

The office.

Idag har jag fixat med utrustningen och planerat, tagit en löprunda samt bunkrat mat. Nu är jag riktigt taggad att komma ut på havet igen. Inget ont om Lysekil men börjar kunna staden.

2 kommentarer:

  1. Kämpa på Ivan! Hoppas det är medström, medvind och nedförsbacke hela vägen till Göteborg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar tackar! Fick några bra dagar så resan till Gbg gick bra. Den sega motvinden har dock kommit tillbaka men det ser ut att bli bra till helgen igen. Nu lever man verkligen med vädret!:) Ha det fint på kneget!

      Radera