söndag 8 april 2018

Packrafting i Göteborgs skärgård - 2018.04.07-08

Ett äventyr behöver inte vara komplicerat. Den här helgen tog jag mitt Hilleberg Enan, min packraft samt lite mat och hoppade på spårvagnen ner till Saltholmen för att sedan ta en av skärgårdsbåtarna ut till Asperö. Väl där blåste jag upp min packraft och paddlade sen en kort liten bit till Rivö där jag fick en tältnatt helt för mig själv. Lördagseftermiddagen var något blåsig men mot kvällen la sig vinden helt och söndag förmiddag var så där fin som bara en solig stilla vårdag kan vara. En enkel och avkopplande helg, kort och gott!

Östra viken på Rivö.

Jag och mitt Enan.

Den här gången tog jag mitt vedeldade kök. Lite mer pill, men tid hade jag gott om.

Brasan på plats.

Underbar söndagsmorgon!

Lunchstopp på Rivös västsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar