måndag 22 december 2014

Nyheter från Klean Kanteen

Klean Kanteen har haft en stålmugg i sitt sortiment ett tag nu och jag skrev om koppen i höstas. Utsökt kvalité och perfekt för friluftslivet men jag tycker att den är lite onödigt stor för mina behov. Det verkar som att Klean Kanteen lyssnat för nu lanserar man en mindre mugg på 3dl och den kommer garanterat följa med på min långpaddling till sommaren.

Steel Pint 10oz, Classic Growler 64oz och Stainless Swing Lok™ Cap. Foto: Klean Kanteen.

Förutom lite nya färger släpps även en större flaska (64oz - 1900ml) i det klassiska sortimentet. Till den, samt alla andra klassiska flaskor, finns nu möjlighet att montera kork med gammal hederlig svinglåsning. Gillar designen skarpt och kommer nog komplettera min vattenflaska med denna lösning då det helt klart verkar lite mer lätthanterlig än en skruvkork under paddling.
Produkterna hittar du i välsorterade friluftsbutiker, Nordic Eko eller Addnature.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar