onsdag 3 juni 2015

Dag 33: Hörte

Distans: -
Paddeltid: -
Total distans: 576 km
Dagssnitt: 17.5 km/dag
Vind: 10-12 m/s SV
Vilodagar/inblåsta dagar: 7

Ytterligare en dag att slå ihjäl i Hörte. Det blåser fortfarande rätt kraftigt och handen behöver vila. Inflamationshämmande tabletter valde jag att inte alls plocka med mig på turen. Hur tänkte jag där? Snörar mina skor och tar promenaden på 3 km till Abbekås. Potatisupptagningen är redan i full gång och vallmon står i blom. Sommaren har kommit långt här trots den ovanligt låga temperaturen.


Den lokala lanthandeln har i princip ingenting. Bara att traska ytterligare 3 km in mot landet till Skivarp. Över telefon skulle butiken ha det jag sökte men väl på plats är det självklart slut och några alternativ som har samma egenskaper finns inte att få. Jag får helt enkelt paddla på imorgon och se om det finns på nästa anhalt.

Stenslipen i Hörte.

Ska bli skönt att komma härifrån imorgon även om kroppen inte svarar som den borde. Tre tältnätter på samma plats börjar vara rätt tröttsamt. Siktet är inställt på Kåseberga med dess Ale stenar.

Hörte hamn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar