lördag 25 april 2015

Snart börjar jag paddla!

Om knappt en vecka, på Valborg, börjar jag mitt livs resa och äventyr längs Sveriges kust, helt själv! Det mesta är fixat och kajaken är färdigstylad. Jag ska leva det bekymmerslösa och simpla livet i 2-3 månader. Hoppas på fantastisk paddling och med den nuvarande väderprognosen ser det klart lovande ut, åtminstone inledningsvis. Vi hörs på Valborg!5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack Peter! Hoppas min axel inte sätter käppar i hjulen, men jag har ju nästan 4 månader på mig!

   Radera
 2. Ska bli spännande att följa dej. Hoppas vi lyckas fånga dej på bild när du passerar stugan i Västervik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde inte vara omöjligt. Ligger den sjönära får ni nog räkna med ett litet fikabesök!;)

   Radera
  2. Ligger mittemot Spåröbåk på halvön Hornsudde. Egen brygga och ca 50 m mellan stugan och vattnet.

   Radera