måndag 9 november 2015

Godkänd HBB-paddlare

Idag fick jag ett mail från HBB-juryn där det meddelades att min paddling längs Sveriges kust i somras har blivit godkänd. Preliminärt är jag den 164:e erövraren sen Havspaddlarnas Blå Band instiftades. Tack till juryn som godkänt mig trots att jag inte kunde närvara på plats i Stockholm. De har enbart haft min blogg som bevismaterial och får väl lita på att paddlingen genomförts enligt regelverket. Jag vet i alla fall hur mitt mjöl i påsen ser ut.

Sista tältnatten innan målgången.

Insidan på Jim Danielssons bok, som kommer med posten.

3 kommentarer:

 1. Gött! bra jobbat! Är du fast i HBB-träsket nu då och satsar på flest gånger längs kusten? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det blir nog bara en gång! Däremot tycker jag du och Pia ska paddla kusten någon gång. Ni har ju all tid i världen och utan tidspress kan det nog blir ganska njutbart.

   Radera
 2. ska och måste försöker vi ju undvika men vi får se om vi vill paddla kusten nångång :)

  SvaraRadera