måndag 30 maj 2016

Årets första paddling - 2016.05.28-30

Min ständiga paddelabstinens försvann lite efter Sverigepaddlingen förra året och det har egentligen dröjt enda fram tills nu att återfå den. Någon torrdräkt behövdes aldrig den här helgen och sista dagen paddlade jag enbart i tunn tröja. Den outfiten körde jag totalt en halv dag längs kusten förra sommaren.

Lägger upp några bilder från turen. Första natten på Tunneskär, andra på Långholmen nära fastlandet då det blåste frånlandsvind 10m/s sista dagen.

Vy från Tunneskär.

Tunneskär. Mulet, men varmt.

Utsikten från Tunneskär. Vinga fyr i horisonten.

Brasa på Långholmen.

3 kommentarer:

 1. Gött att du fått upp paddelsug igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu är jag på gång Erik! Kanske tom så att jag måste ta mig runt kusten en gång till!:P

   Radera
 2. Det tycker jag, kör en runda vartannat år eller så :)

  SvaraRadera