onsdag 9 december 2020

Gotland runt med kajak

Jag har besökt Sveriges högsta ö med kajak, men ännu inte någon av de två största öarna. Nåja, den som spar han har och ett äventyr blir som allra bäst om platserna man färdas till är obesökta sen innan. Att paddla runt Gotland har alltid lockat och om jag låter bli att besöka ön innan dess tror jag det blir bättre, men det ska sägas att jag inte är överförtjust att paddla längs en landremsa utan någon skärgård, så frågan är hur kul Gotland runt egentligen är? Kommentera gärna ni som har gjort det. Skånekusten tyckte jag t.ex. var den absolut tråkigaste biten då jag paddlade hela Sveriges kust. Oavsett blir man ändå inspirerad och sugen på att ge sig ut när man ser andra paddla runt ön som i denna korta film av Eike Köhler, 350km på 12 dagar. Passa även på att titta på någon av hans andra välproducerade kajakfilmer, t.ex. Göteborg till Helsingfors. De flesta är textade till engelska, slå på autoöversättningen annars om du inte är en fena på tyska. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar