onsdag 6 maj 2015

Dag 5: Norra Dyngön

Distans: 0 km
Paddeltid: 0h 0min
Total distans: 66 km
Dagssnitt: 13.2 km/dag
Vind: 8-11 m/s S
Vilodagar: 1

Överkroppen är odentligt sliten när jag vaknar och det gör ont i princip överallt. Borde inte min kropp vara van med en massa träning tänker kanske den som har koll? Jo, för ett halvår sedan men sen jag fick problem med axeln i januari har jag i princip inte tränat bålen och axlarna. Det får jag betala nu, men det går väl säkert över. Bara att vila idag och försöka fördriva tiden. Har inte duschat sen i fredags så passar på att samla in regnvatten i en svart packsäck som jag sedan låter stå i solen och bli varm. Värmer även på en kastrull med kokande vatten och kan sen lyxa med tio liter varmt sötvatten. Ingen långdusch inte, men fullt tillräckligt för att bli ren.

Trift i full blom.
 
Passar också på att torka upp alla kartor som jag dumt nog placerade i sittbrunnen. Vad tänkte jag med? Klart där blir blött! Kläder som blev fuktiga under gårdagens regn torkar snabbt i värmen och med solpanelen laddar jag fort upp alla batterier. Tar sen en liten promenad runt ön och börjar därefter steka lite pannkakor mot kvällen vid fiskeskjulet en bit bort. Här Finns en trapp, brygga och plana ytor. Efter att ha krupit på tältgolvet i fem dagar är det här rena lyxen. Imorgon hoppas jag kunna ta mig söderut i den sydvästliga vinden.

Lä, kvällssol och pannkakor.
 
Godnatt!

3 kommentarer:

 1. Kämpa på Ivan, vi tänker på dig här på jobbet. Efter regn kommer solsken :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Ni har det bra som får sitta inne i värmen, och dessutom får betalt!;) Hälsa de andra!

   Radera
 2. Hoppas en vilodag gör gott! Din kropp vet ju vad fysisk aktivitet är, så den kickar nog igång igen i morgon.

  SvaraRadera